Tjenester

Vi utfører alt i byggtjenester

Vi arbeider i all hovedsak ovenfor privatmarkedet og kan ta på oss jobber både med boligformål eller fritidsformål. Vi tilbyr våre tjenester over hele Sørlandet, og har base i Kristiansand.

SG Bygg AS utfører det aller meste innen tømrerarbeider, og vi tar på oss alt fra mindre servicejobber til både nybygg og tilbygg. Service og grundighet er en selvfølge i SG Bygg, og dersom du har behov for å rehabilitere en eldre bolig kan du være trygg på at vi tar byggets historikk på alvor når når vi går igang med arbeidet.

Nybygg

Med vår lange erfaring og kunnskap kan hjelpe deg med å realisere din boligdrøm.

Nybygg vil si oppføring av et nytt hus eller en bolig. Ønsker du å bygge et nytt hus eller bolig, og trenger hjelp? Vi kan påta oss alt arbeidet fra prosjekteringen til selve byggearbeidene på huset.

Påbygg

De fleste opplever at de ønsker større plass på et eller annet tidspunkt i livet.

Ønsker du større plass, men trives der du bor? Da kan påbygg være en god løsning for deg å bygge på din bolig. I motsetning til tilbygg, er påbygg en utvidelse av boligens areale uten at boligens grunnflate utvides.

Tilbygg

Ønsker du hjelp til utformingen av tilbygg så kan vi være veldig behjelpelige.

Et tilbygg innebærer utvidelse av en bygning, og som medfører en økning av bygningens bebygde areal. I motsetning til påbygg, hvor man bygger på eksisterende bygning uten utvidelse av boligens grunnflate.

Rehabilitering

En dag kan det bli nødvendig å skifte ut vinduer, dører, kledning, tak, og etc.

Vi har mange års erfaring og har dyktige faglærte håndverkere som kan hjelpe deg med å skifte ut vinduer, dører, kledning, tak, og etc. Vi følger kravene som er bestemt, kan tilby totalløsninger for tak, og vi kan montere alle typer fasader. Vi samarbeider med de beste leverandørene for høyest mulig kvalitet på materialene vi bruker.

Renovering av bad

Sg Bygg AS påtar seg oppdrag med total renovering av baderom.

Sg Bygg AS påtar seg oppdrag med total renovering av baderom. Vi sørger for koordinering av oppdraget slik at de ulike håndverkerne fra snekker til flislegger og elektriker kommer når de skal. Slik sett bidrar vi til en effektiv utførelse av din ordre. Husk at fliser på bad er ikke vanntette.

Terasse

Tenk å kunne nyte sol og sommer på egen terrasse. La oss bygge det for deg.

Mange ønsker seg en fin, romslig terrasse med flott utsikt og gjennomtenkt estetisk utforming. Ta kontakt med oss dersom tiden har kommet for å realisere din visjon! SG Bygg AS bygger komplette terrasser med vedlikeholdsvennlige produkter fra kjente leverandører.

Utbedring av skade

Har du oppdaget en skade på din bolig? Vi i SG Bygg har lang erfaring med dette og kan hjelpe deg.

Vi kan komme på befaring, og hjelpe deg å utbedre alle typer byggskader. Vi har opparbeidet mye erfaring og rutiner for å løse alle typer bygningsskader opp gjennom årene. Ta kontakt med oss.

Generalt servicearbeid

Sg Bygg AS har over tid bygget opp fagkunnskap og dømmekraft når det gjelder ulike typer servicearbeid.

Dette er en erfaring som har gitt oss unike kunnskaper om håndtering av slike oppgaver.
Vi satser på en effektiv utførelse for de av våre kunder som ønsker at vi skal utføre servicearbeid, gjerne i form av løpende kvalitetsmessig vel utført vedlikehold.

Har du behov for våre tjenester?

VI STÅR KLARE TIL Å HJELPE!

Har du behov for våre tjenester?

VI STÅR KLARE TIL Å HJELPE!